Заклучоци од регионалниот состанок на регулаторните тела посветен на унапредување на заштита на малолетниците во рeалните шоу програми

image_pdfimage_print

Скопје, 16.07.2015 – Заклучоците од регионалниот состанок на регулаторните тела посветен на унапредување на заштита на малолетниците во рeалните шоу програми може да ги преземете тука.Accessibility

Accessibility