2016 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори/Мерки опомена

Информации достапни до корисниците

– Извештај од контролен административен надзор врз ТВ Студио Тера ДООЕЛ Битола – (член 15 став 5 од Законот за медиуми) – 15.07.2016

– Извештај за редовен административен надзор врз ТВ Студио Тера ДООЕЛ Битола – (член 15 став 5 од Законот за медиуми) – 12.04.2016Accessibility

Accessibility