2016 година

image_pdfimage_print

Извештај од спроведен надзор:

Обврски на радиодифузерите за емитување музика и за програми изворно создадени на македонски јазик или на јазиците на заедниците во РМ

– Извештај од контролен надзор врз работата на ТВ Канал Вис ДООЕЛ Струмица – (член 92 став 1 од ЗААВМУ) – 17.02.2016Accessibility

Accessibility