2016 година:

image_pdfimage_print

– Извештај од контролен надзор врз работата на ТРД РА Лав ДООЕЛ Охрид (ја исполни во целост обврската од член 15 став 1 од Законот за медиуми)

– Извештај од контролен надзор врз работата на ТРД РА Лав ДООЕЛ Охрид емитуван на 05.08.2015 година (ја исполни во целост обврската од член 13 став 3 од Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги)

– Решение за преземање мерка против ТРД РА Лав ДООЕЛ Охрид (член 13 став 3 од Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги)

– Извештај од редовен надзор врз работата на ТРД РА Лав ДООЕЛ Охрид емитуван на 27 јули 2015 година (член 13 став 3 од Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги)Accessibility

Accessibility