2016 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори

Импресум, Информации достапни до корисниците, идентификација на радиодифузер

– Извештај од редовен надзор врз работата на – ТВ Скопје ДОО Скопје – (член 14 од ЗМ, член 51 став 1 и член 97 од ЗААВМУ) – 03.06.2016

Заштита на малолетна публика, правила за аудиовизуелни комерцијални комуникации, рекламирање

– Извештај од редовен надзор врз работата на – ТВ Скопје ДОО Скопје – (член 50 став 3, членови 53,54,55,98,99,100,101 и член 52 од ЗААВМУ) – 03.06.2016Accessibility

Accessibility