2016 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори

Надзор над изборното медиумско претставување

– Надзор над изборното медиумско претставување – ТРД Капитол Радио ДООЕЛ Скопје – 19.12.2016

Информации достапни до корисниците

– Извештај од контролен надзор врз работата на Капитол Радио ДООЕЛ Скопје – (член 51 став 1 од ЗААВМУ) – 17.02.2016Accessibility

Accessibility