2016 година

image_pdfimage_print

Извештаи од извршени надзори

Надзор над изборното медиумско претставување

– Надзор над изборното медиумско претставување – ТРД Урбан ФМ Радио ДООЕЛ Скопје – 19.12.2016

Програма изворно создадена

– Извештај од контролен надзор врз работата на РА УРБАН ФМ ДООЕЛ Скопје – (во целост постапил по решението) – 17.03.2016Accessibility

Accessibility