2016 година

image_pdfimage_print

Извештај од извршен надзор

Надзор над изборно медиумско претставување

– Писмен извештај од извршен мониторинг над изборно медиумско претставување – ТРД Скај Радио Теодор ДООЕЛ Скопје – 19.12.2016Accessibility

Accessibility