2016 година

image_pdfimage_print

Извештај од спроведен надзор/мерка опомена

Обврски на оператор кој реемитува програмски сервиси

– Вонреден програмски надзор – (член 144 став 3 од Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги) – 04.08.2016 

– Мерка опомена  (член 144 став 3 од Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги) – 05.08.2016Accessibility

Accessibility