2016 година

image_pdfimage_print

Извештаj од спроведен надзор/мерка опомена:

Обврски на оператор  кој реемитува програмски сервиси

– Вонреден програмски надзор  (член 144 став 3 од Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги) – 04.08.2016

– Мерка опомена (член 144 став 3 од Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги) – 05.08.2016Accessibility

Accessibility