2016 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори/мерка опомена

Информации достапни до корисниците

– Извештај од редовен административен надзор врз работата на ТВ Нова – (член 51 став 1 од Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги) – 20.12.2016

  • Решение за преземање мерка опомена ТВ Нова – (член 51 став 1 од Законот за аудио и аудиовизуелни услуги) – 30.12.2016

Употреба на јазикот во програмата

– Извештај од редовен програмски надзор врз работата на ТВ Нова – (член 64 и член 90 од ЗААВМУ)  – 20.12.2016Accessibility

Accessibility