2016 година

image_pdfimage_print

Извештај од спроведен надзор/мерка опомена

Импресум

– Контролен административен надзор Мој дом (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 24.06.2016 

  • Решение за мерка опомена Мој дом (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 28.03.2016


Accessibility

Accessibility