2016 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори/мерка опомена 

Импресум, Заштита на изворот на информации

– Извештај од контролен административен надзор Економија и бизнис (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 14.03.2016

– Извештај од редовен административен надзор Економија и бизнис (член 12 став 1 од Законот за медиуми) – 11.02.2016

 Accessibility

Accessibility