2016 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори:

Импресум

– Редовен административен надзор (општ извештај) Јени Балкан (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 26.10.2016

Заштита на изворот на информации

– Редовен административен надзор Јени Балкан (член 12 став 1 од Законот за медиуми) – 15.02.2016Accessibility

Accessibility