2016 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори

Надзор над изборното медиумско претставување

– Надзор над изборното медиумско претставување –Еф-ЕМ 90.3-Спортско радио ДООЕЛ Скопје – 19.12.2016

– Надзор над изборното медиумско претставување – ЕФ-ЕМ 90.3 Спортско радио ДООЕЛ Скопје – 05.12.2016Accessibility

Accessibility