2016 година

image_pdfimage_print

Извештај од спроведен надзор:

Надзор над изборното медиумско претставување

– Надзор над изборното медиумско претставување – ТВ Дуе ДООЕЛ Гостивар – 29.11.2016Accessibility

Accessibility