2017 година

image_pdfimage_print

 Извештаи од спроведени надзори/мерки опомена

Спроведување на програмскиот концепт

– Извештај од редовен административен надзор врз работата на ТВ Канал – 21  – (член 15 став 5 од Законот за медиуми) – 19.04.2017

  • Решение за преземање мерка-опомена ТВ Канал – 21  – (член 15 став 5 од Законот за медиуми) – 28.04.2017


Accessibility

Accessibility