2017 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори/мерки опомена

Надзор над изборното медиумско претставување

–  Извештај од надзор над изборното медиумско претставување – ТВ КТВ (член 75 став 1 од Изборниот законик) – 20.10.2017

Програмски концепт

– Извештај од редовен административен надзор врз работата на ТВ КТВ  (член 15 став 5 од Законот за медиуми) – 19.04.2017

  • Решение за преземање мерка-опомена ТВ КТВ (член 15 став 5 од Законот за медиуми) – 27.04.2017


Accessibility

Accessibility