2017 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори

Емитување музика на радио, квота за изворно создадена музика

– Извештај од вонреден програмски надзор – Радио Антена 5 ДОО Скопје – (член 92 став 15 од Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги) – 04.04.2017Accessibility

Accessibility