2017 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори/мерки опомена

Изворно создадена програма

– Извештај од контролен програмски надзор врз работата на Радио Буба Мара ДООЕЛ Скопје – (член 92 став 15 од ЗААВМУ) – 20.07.2017

– Извештај од вонреден програмски надзор врз работата на Радио Буба Мара ДООЕЛ Скопје – (член 92 став 15 од ЗААВМУ) – 20.04.2017Accessibility

Accessibility