2017 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори:

Заштита на малолетните лица; Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси; Обврски на оператор  кој реемитува програмски сервиси 

– Известување за констатирана грешка во Писмениот Извештај за извршен редовен програмски надзор – 04.04.2017

– Редовен програмски надзор (член 50 став 5; член 64 став 2; член 141 и член 143 од ЗААВМУ) – 30.03.2017Accessibility

Accessibility