2017 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори

Посебни забрани, Обврски за изворно создадена програма

– Извештај од вонреден програмски надзор Сити Радио ДООЕЛ Скопје – (член 48 од ЗААВМУ) – 02.11.2017

– Извештај од вонреден програмски надзор – Сити Радио ДООЕЛ Скопје – (член 92 став 15 од ЗААВМУ) – 20.04.2017

 Accessibility

Accessibility