2017 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори/мерки опомена

Изворно создадена програма

– Извештај од вонреден програмски надзор врз работата на ТРД Скај Радио Теодор ДООЕЛ Скопје – (член 92 став 15 од ЗААВМУ)

Програмски концепт

– Извештај од редовен административен надзор  на ТРД Скај Радио Теодор ДООЕЛ Скопје  – (член 15 став 5 од Законот за медиуми) – 19.04.2017

 

 Accessibility

Accessibility