2017 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори/Решение за мерка опомена

Знак за идентификација на радиодифузер

– Извештај од контролен административен надзор –  Радио РФМ ДООЕЛ Скопје – (член 97 ставови 4 и 5 од ЗААВМУ) – 11.09.2017

– Извештај од вонреден административен надзор – Радио РФМ ДООЕЛ Скопје – (член 97 ставови 4 и 5 од ЗААВМУ) – 26.07.2017Accessibility

Accessibility