2017 година

image_pdfimage_print

Извештај од спроведен надзор:

Заштита на малолетните лица; Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси; Обврски на оператор кој реемитува програмски сервиси

– Редовен програмски надзор Траншпед Трејд  (член 50 став 5; член 64 став 2; член 141 и член 143 од ЗААВМУ) – 19.04.2017Accessibility

Accessibility