2017 година

image_pdfimage_print

Извештај од спроведен надзор/мерка опомена

Импресум

– Контролен административен надзор Капитал (член 14 став 1 од Законот за медиуми) –  11.09.2017 

  • Решение за мерка опомена Капитал (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 26.06.2017   


Accessibility

Accessibility