2017 година

image_pdfimage_print

Извештај од спроведен надзор

Изворно создадена програма

– Извештај од вонреден програмски надзор врз работата на РА ЗОНА М-1 ДООЕЛ Скопје – (член 92 став 15 од ЗААВМУ) – 20.04.2017Accessibility

Accessibility