2017 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори/мерки опомена

Програмски концепт

– Извештај од контролен административен надзор врз работата на Радио  – (член 15 став 5 од Законот за медиуми) – 29.06.2017

– Извештај од редовен административен надзор Радио Пулс – (член 15 став 5 од Законот за медиуми) – 19.04.2017

  • Решение за изрекување мерка-опомена  Радио Пулс – (член 15 став 5 од Законот за медиуми) – 27.04.2017


Accessibility

Accessibility