2017 година

image_pdfimage_print

Извештај од спроведен надзор/мерка опомена

Импресум

Вонреден административен надзор Штипски глас – (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 15.12.2017

  • Решение за мерка опомена Штипски глас (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 21.12.2017


Accessibility

Accessibility