2017 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори:

Импресум

Редовен административен надзор Мини Либи (член 14 став 1 од Законот медиуми) – 27.06.2017

  • Решение за мерка опомена Мини Либи (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 29.06.2017


Accessibility

Accessibility