2017 година

image_pdfimage_print

Извештај од спроведен надзор/мерка опомена

Импресум

Контролен административен надзор Порта 3  (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 11.09.2017

  • Решение за мерка опомена Порта 3 (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 29.06.2017


Accessibility

Accessibility