2017 година

image_pdfimage_print

 

2017 година

Извештаи од спроведени надзори

Надзор над изборно медиумското претставување 

– Извештај од надзор над медиумското претставување  – ТВ Едо (член 76-б став 3 од Изборниот законик) – 14.10.2017Accessibility

Accessibility