2017 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори/мерки опомена

Програмски концепт

– Извештај од редовен административен надзор Радио Александар Македонски Кичево ДООЕЛ – (член 15 став 5 од Законот за медиуми) – 19.04.2017Accessibility

Accessibility