Прв седмичен извештај на Агенцијата до ДИК

Скопје, 14.08.2017г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги согласно обврските од Изборниот законик, денес до Државната изборна комисија го достави првиот седмичен извештај за периодот од 7 до 13 август 2017 година.

Повеќе детали за првиот седмичен извештај можат да се погледнат на следниот линкAccessibility

Accessibility