Raporti i parë shtatëditor i Agjencisë deri te KSHZ

Shkup, 14.08.2017. – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, në pajtim me obligimet e dala nga Kodi zgjedhor, sot e dorëzoi deri te Komisioni shtetëror zgjedhor, raportin e parë shtatëditor për periudhën nga data 7 e deri më 13 gusht 2017.

Më shumë detaje lidhur me raportin e parë shtatëditor mund të merren në këtë linkAccessibility

Accessibility