Трет седмичен извештај на Агенцијата до ДИК

Скопје, 29.08.2017г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги согласно обврските од Изборниот законик, денес до Државната изборна комисија го достави Третиот седмичен извештај за периодот од 21 до 27 август
2017 година и Извештајот од мониторингот на медиумското известување во првите 10 дена по распишување на изборите.

Повеќе детали за Третиот седмичен извештај можат да се погледнат на следниот линкAccessibility

Accessibility