Raporti i tretë shtatëditor i Agjencisë deri te KSHZ

Shkup, 29.08.2017 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele në pajtim me obligimet nga Kodi zgjedhor, sot e dorëzoi deri te Komisioni shtetëror zgjedhor, raportin e tretë shtatëditor për periudhën nga data 21 deri më 27 gusht 2017 si dhe Raportin nga monitorimi i informimit mediatik
në dhjetë ditët e para pas shpalljes së zgjedhjeve.
Më shumë detaje lidhur me këtë raport shtatëditor mund të merren në këtë linkAccessibility

Accessibility