Шести седмичен извештај од Агенцијата до ДИК

image_pdfimage_print

Скопје, 18.09.2017г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги согласно обврските од Изборниот законик, денес до Државната изборна комисија го достави Шестиот седмичен
извештај за периодот од 11 до 17 септември 2017 година.

Повеќе детали за седмичниот извештај можат да се погледнат на следниот линкAccessibility

Accessibility