2018 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори/мерка опомена:

 Спроведување на програмскиот концепт

– Контролен административен надзор Сити Радио ДООЕЛ Скопје  – (член 15 став 5 од Законот за медиуми) – 16.07.2018

– Редовен административен надзор Сити Радио ДООЕЛ Скопје – (член 15 став 5 од Законот за медиуми) – 19.04.2018Accessibility

Accessibility