2018 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори/мерка опомена

Jавност во работата на издавачите на медиуми, информации достапни до корисниците

– Редовен административен надзор  Радио Лав ДООЕЛ Охрид (член 15 став 1 од Закон за медиуми) – 19.04.2018

– Контролен административен надзор Радио Лав ДООЕЛ Охрид– (член 51 став 1 од ЗААВМУ) – 20.06.2018

– Контролен административен надзор Радио Лав ДООЕЛ Охрид  (член 15 став 3 од Законот за медиуми) – 12.01.2018Accessibility

Accessibility