2018 година

image_pdfimage_print

Извештај од спроведен надзор

Правилник за минимални технички, просторни, финансиски и кадровски услови 

– Вонреден административен надзор Радио Александар Македонски Кичево ДООЕЛ (член 9 од Правилникот за минимални технички, просторни, финансиски и кадровски услови за добивање дозвола за радио и телевизиско емитување) – 07.06.2018Accessibility

Accessibility