2018 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори/мерки опомена

Спроведување на програмскиот концепт

– Контролен административен надзор Радио 106 ДООЕЛ Битола – (член 15 став 5 од Закон за медиуми) – 16.07.2018

– Редовен административен надзор Радио 106 ДООЕЛ Битола – (член 15 став 5 од Закон за медиуми) – 19.04.2018Accessibility

Accessibility