2018 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори:

Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси

– Редовен програмски надзор – (член 64 став 2, член 141 од ЗААВМУ) – 06.09.2018

Заштита на малолетните лица; Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси; Обврски на оператор  кој реемитува програмски сервиси 

– Редовен програмски надзор (член 50 став 5; член 64 став 2; член 141 и член 143 од ЗААВМУ) – 17.01.2018Accessibility

Accessibility