2018 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори/Решенија за мерки опомена

Спроведување на програмскиот концепт

– Контролен програмски надзор Радио РФМ ДООЕЛ Скопје – (член 67 став 6 од ЗААВМУ) – 26.10.2018

– Контролен административен надзор Радио РФМ ДООЕЛ Скопје – (член 15 став 5 од Законот за медиуми) – 16.07.2018

– Редовен програмски надзор  Радио РФМ ДООЕЛ Скопје – (член 67 став 6 од ЗААВМУ) – 29.05.2018

– Редовен административен надзор Радио РФМ ДООЕЛ Скопје – (член 15 став 5 од Законот за медиуми) – 19.04.2018Accessibility

Accessibility