2018 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори:

Заштита на малолетните лица; Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси; Обврски на оператор кој реемитува програмски сервиси

– Редовен програмски надзор Транштед Трејд (член 64 став 2, член 141 од ЗААВМУ) – 21.08.2018

– Редовен програмски надзор Траншпед Трејд (член 50 став 5; член 64 став 2; член 141 и член 143 од ЗААВМУ) – 15.01.2018Accessibility

Accessibility