2018 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори:

Обврска за кинематографски дела; заштита на малолетните лица; промоција на производство и пристап до европски дела

Редовен програмски надзор – (член 49, член 50 и член 60 од ЗААВМУ) – 20.04.2018

Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси

Редовен програмски надзор – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 17.10.2018

Редовен програмски надзор – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 07.03.2018Accessibility

Accessibility