2018 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори:

Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси

Редовен програмски надзор Скупи Кабле (член 64 став 2, член 141 од ЗААВМУ) – 21.11.2018

Редовен програмски надзор Скупи Кабле (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 07.03.2018Accessibility

Accessibility