2018 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори/мерка опомена

Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси

– Редовен програмски надзор – Сигнал-Нет – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 18.10.2018

– Контролен програмски надзор – Сигнал-Нет – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 20.06.2018

– Редовен програмски надзор – Сигнал-Нет – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 18.05.2018Accessibility

Accessibility