2018 година

image_pdfimage_print

Извештај од спроведен надзор:

Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси

– Редовен програмски надзор – Овер Тхе Топ (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 28.12.2018Accessibility

Accessibility