2018 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори

Импресум

Редовен административен надзор Мини Либи (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 31.10.2018

Редовен административен надзор Мини Либи  (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 20.06.2018

Вонреден административен надзор Мини Либи (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 27.03.2018

Обврски за објава на сопственичка структура

Редовен административен надзор Мини Либи  (член 15 став 2 од Законот за медиуми) – 19.04.2018Accessibility

Accessibility